Media
Här hittar du bland annat de senaste nyheterna och kan ladda ner bildmaterial och logotyper
Pressmeddelande
27 April, 2015
Telenor lanserar Workfulness
Om Workfulness Möjligheten att vara ständigt uppkopplad och nåbar – vid alla tidpunkter, på alla platser och i alla situationer – har inte bara förändrat våra liv. Det har också lett till helt nya beteendemönster på våra arbetsplatser, som ibland skapar stress och ineffektivitet. Workfulness betyder "sund digital arbetsmiljö". Det är också namnet på det utbildningsprogram som vi på Telenor Företag har tagit fram tillsammans med hjärnforskaren Katarina Gospic. Workfulness utgår från den senaste forskningen om hjärnan och ger konkret vägledning till såväl beslutsfattare som enskilda arbetstagare i hur man kan jobba smartare i en ständigt uppkopplad arbetsmiljö.
22 April, 2015
City Network introducerar fler molntjänster – nu lanseras Desktop as a Service
Svenska City Network, en av Europas snabbast växande leverantörer av molnbaserad IT-infrastruktur (IaaS), lanserar idag den nya administrationstjänsten Desktop as a Service (DaaS). Med tjänsten kan kunder ge sina anställda säker åtkomst till sina unika konfigurationer och appar oavsett vilken plattform de arbetar från i en helt molnbaserad desktop.
13 April, 2015
Inbjudan till Presskonferens - TelecomCity Karlskrona växlar upp
TelecomCity Karlskrona som är ett av Sveriges mest framgångsrika affärsnätverk inom IT och Telecom övergår nu till att drivas av företagen själva. Med satsningen följer även visionen om att bli en av de ledande nätverksmiljöerna för "Information and Communications Technology" (ICT) i världen.
Pressbilder
Presskontakt

Ulrika Löfdahl

info@telecomcity.se

0733-400999